Acasă Extern Israelul şi-a redeschis Ambasada de la Kiev pentru câteva zile

Israelul şi-a redeschis Ambasada de la Kiev pentru câteva zile

98
0
ads

Israelul şi-a redeschis ambasada de la Kiev pentru a oferi servicii consulare câteva zile, pentru prima dată de la invazia Rusiei în Ucraina în urmă cu peste trei luni.

Peste 80 de persoane au beneficiat marţi şi miercuri de servicii consulare la Kiev, iar altele au primit servicii consulare în oraşul Liov.

Ambasadorul Israelului în Ucraina, Michael Brodsky, a declarat joi că o prezenţă diplomatică israeliană la Kiev este foarte importantă pentru Israel şi reprezintă un alt semn al sprijinului ţării sale pentru Ucraina.

Personalul ambasadei Israelului a părăsit Kievul la sfârşitul lunii februarie. Echipa ambasadei a stabilit apoi un birou consular temporar la Liov.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se va adresa joi Universităţii Ebraice din Ierusalim prin Zoom, în cel de-al doilea discurs adresat publicului israelian după cel din Knesset.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here