Acasă Extern Israelul recomandă cetățenilor săi să evite călătoriile în R. Moldova din cauza...

Israelul recomandă cetățenilor săi să evite călătoriile în R. Moldova din cauza incidenței COVID-19

0

Ministerul israelian al Sănătății a recomandat miercuri cetățenilor săi să evite călătoriile în Rusia, Belarus, R. Moldova, România și Turcia, din cauza creșterii numărului mare de infectați cu COVID-19 în aceste țări. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Ministerului Sănătății al statului israelian, potrivit TASS. 

„Ministerul Sănătății recomandă cetățenilor să se abțină de la călătorii în următoarele țări pentru care există avertismente stricte din cauza posibilității de a crește incidența COVID-19: Belarus, Moldova, Rusia, România și Turcia”, se arată în mesaj. 

Serviciul de presă al Ministerului de Externe israelian a declarat miercuri că cele cinci țări „vor fi probabil pe lista roșie în următoarele săptămâni și că călătoriile acolo vor fi interzise, ​​așa că publicul este rugat să se pregătească în consecință”. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.