Acasă Uncategorized Irina Vlah îndeamnă politicienii să renunțe la divizarea găgăuzilor

Irina Vlah îndeamnă politicienii să renunțe la divizarea găgăuzilor

0

Başcanul din Găgăuzia Irina Vlah a făcut apel, luni, către toţi liderii politici şi grupurile politice din Moldova prin care cere „să renunţe la încercările de a obţine voturi în Găgăuzia prin divizarea găgăuzilor şi denigrarea autorităţilor autonomiei”. Potrivit Infotag, ea a menţionat în mesajul său video că „candidaţii politici la alegeri semănă discordie şi ură şi împart oamenii în grupuri învrăjbite”.

În opinia sa, în perioada luptei împotriva epidemiei, Moldova trece printr-un conflict politic acut, al cărui nivel de agresivitate este în continuă creştere.

„Din păcate, alegerea preşedintelui Moldovei nu a adus linişte în societate. Politicienii, încercând să demonstreze că au sprijin în rândul populaţiei, implică tot mai mulţi oameni în confruntări interpersonale. Suntem într-un moment în care nivelul de încredere al oamenilor în politicieni şi partide politice este mai scăzut ca oricând. Societatea se confruntă cu un sentiment de oboseală şi dezamăgire profundă”, a spus Vlah.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.