Acasă Social Instituția din Republica Moldova care va rezolva litigiile sportive

Instituția din Republica Moldova care va rezolva litigiile sportive

0

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de la Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a Moldovei a lansat a lansat procedura de arbitraj a litigiilor sportive. După cum a comunicat serviciului de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie pentru Infotag, este vorba despre disputele din domeniul culturii fizice şi sportului legate de activităţile organizaţiilor sportive de amatori şi profesionişti.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Sergiu Harea consideră că procedura de arbitraj sportiv elaborată de Camera de Comerţ şi Industrie va oferi un mecanism pentru soluţionarea rapidă a litigiilor, cu o decizie finală şi obligatorie pentru părţi.

„Orice dispută arbitrabilă legată direct sau indirect de sport poate fi înaintată către Curtea de Arbitraj Comercial Internaţională de lângă CCI a RM, care este o instituţie neguvernamentală, ce are sarcina de a promova arbitrajul comercial intern şi internaţional precum şi procedura medierii ca mecanisme alternative de soluţionare a litigiilor comerciale”, a spus el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.