Acasă Social Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit primele versiuni în cazul...

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit primele versiuni în cazul incendiului de la Filarmonica Națională

0

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit primele versiuni în cazul incendiului de la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici.

Potrivit unui comunicat emis presei, în prezent sunt 3 versiuni.

IGSU menționează că prima ipoteză investigată de specialiști este defecțiunea echipamentului electric. 

A două versiune înaintată este scurtcircuit în rețeaua electrică, iar a treia ipoteză este nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare și tăiere a metalului. 

Totodată, instituția subliniază că în prezent specialiștii continuă să cerceteze toate circumstanțele pentru stabilirea celei mai probabile cauze de producere a incendiului. 

SafeNews.md amintește că ieri, 24 septembrie, pompierii au fost alertați pentru a lichida incendiul de la Filarmonica Națională. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:00. La fața locului au luptat 10 echipaje.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.