Acasă Politic INFOGRAFIC // PSRM este în cădere liberă. În doar 4 luni, socialiștii...

INFOGRAFIC // PSRM este în cădere liberă. În doar 4 luni, socialiștii lui Dodon au pierdut 11%

0

Timp de jumate de an, Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova au elaborat mai multe studii sociologice pe tematici social-politice. Iar rezultatele nu sunt din cele mai îmbucurătoare pentru Partidul Socialiștilor din Moldova. 

Datele prezentate de Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova demonstrează faptul că Partidul Socialiștilor a cărui lider neformal este Igor Dodon, se află în cădere liberă. 

Rezultatul sondajului prezentat, astăzi, 24 septembrie 2020, denotă faptul că PSRM ar obține cu 11,0% mai puțin decât ar fi obținut în luna mai al aceluiași an. Și cu 11,1% mai puțin față de luna iunie 2020.

Amintim că, Igor Dodon a vorbit despre organizarea alegerilor parlamentare anticipate, dacă alianța PSRM-PDM ar rămâne fără majoritate parlamentară. Însă, Curtea Constituțională a precizat că dizolvarea Parlamentului în ultimele șase luni ale mandatului președintelui țării este interzisă în orice circumstanță.

Menţionăm că comparația datelor, a fost realizată în baza rezultatelor studiilor sociologice realizate de  Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova în perioada lunii mai 2020 – luna septebrie 2020.

Paranteze.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.