Acasă Social INCENDIU la o stație electrică din Botanica. ZECI de mii de consumatori...

INCENDIU la o stație electrică din Botanica. ZECI de mii de consumatori și un centrul de triere „COVID-19” sunt FĂRĂ ENERGIE

0

Astăzi, în jurul orei 06:43 a izbucnit un incendiu la stația electrică 110/10kV Botanica din Capitală. Din acest motiv, aproximativ 40 de mii de consumatori au rămas fără energie electrică.

La fața locului imediat s-au deplasat pompierii care au reușit să localizaeze flăcările la ora 8:40.

Precizăm că, Centrul Mamei și Copilului și Centrul temporar de triere COVID-19, Constructorul, precum alte instituții din acest sector au fost realimentate până la 08:00.

Potrivit Premier Energy Distribution, aproximativ 40.000 de consumatori din sectorul Botanica au rămas în această dimineață fără energie electrică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.