Acasă Social Incendiu într-un apartament din Chișinău: Proprietarul a ajuns la spital

Incendiu într-un apartament din Chișinău: Proprietarul a ajuns la spital

0

A fost la un pas de tragedie. Un bărbat de 62 de ani a fost salvat de pompieri în urma unui incendiu care a izbucnit în apartamentul lui din sectorul Ciocana al Capitalei. Acesta s-a ales cu o intoxicație ușoară și a fost preluat de salvare pentru îngrijiri medicale, scrie tv8.md.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență,  cazul a fost înregistrat în seara zilei de 17 aprilie 2024, la ora 21:53. Potrivit primelor informații, de la etajul superior al unui bloc de locuit cu 5 nivele din strada Ginta Latină 1/1 din municipiul Chișinău a fost observată flacără deschisă. 

Pentru lichidarea incendiului, au fost îndreptate trei echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate la balconul locuinței, cu suprafața de 6 metri pătrați. 

În timpul intervenției, pompierii au salvat din interiorul apartamentului, proprietarul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a suferit o intoxicație ușoară cu monoxid de carbon. Persoana a fost preluată de medici și transportată la spitalul municipal „Sfânta Treime”.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 22:07 și lichidarea completă la ora 22:25. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.