Acasă Social Incendii puternice în Thasos! Ministerul de Externe de la Chișinău recomandă moldovenilor...

Incendii puternice în Thasos! Ministerul de Externe de la Chișinău recomandă moldovenilor să evite călătoriile spre insula elenă

0

Ministerul de Externe al R. Moldova recomandă conaționalilor să evite călătoriile în Thasos, după ce autoritățile Greciei au dispus evacuarea cetățenilor din estul insulei, în contextul producerii incendiilor de vegetație din regiune. La fața locului au intervenit pompierii și luptă cu flăcările care se extind cu repeziciune. Potrivit MAEIE, niciun cetățean moldovean nu a fost afectat, nefiind până la această oră recepționate solicitări de asistență în adresa misiunii diplomatice la Atena.

În context, MAEIE recomandă cetățenilor moldoveni să evite deplasările în zonele afectate de incendii, iar cei care deja se află în cele zone, să ia legătura cu misiunea diplomatică.

Ministerul, prin intermediul ambasadei R. Moldova la Atena, menține permanent contactul cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară în funcție de solicitări.

Cetățenii pot apela la următoarele numere de telefon ale Ambasadei R. Moldova la Atena: +30 699 793 9458, sau via email: [email protected], precum și la Centrul de Apel al MAEIE: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a R. Moldova sau 022 23 20 02, email: [email protected].

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.