Acasă Social Incendii în două localități din țară: Doi bărbați au murit

Incendii în două localități din țară: Doi bărbați au murit

46
0
ads

În ultimele 24 de ore, două persoane și-au pierdut viața în incendii care s-au produc în orașul Criuleni și în localitatea Dezghincea din UTA Găgăuzia. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, primul caz în care a decedat un bărbat în vârstă de 60 de ani a avut loc în dimineața zilei de 12 ianuarie în orașul Criuleni.

Conform primelor informații apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:05. La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care a stabilit  că ard bunurile din interiorul unei odăi. 

În procesul de intervenție, pompierii  au găsit cadavrul carbonizat al proprietarului.  În urma primelor investigații s-a stabilit că cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenței în timpul fumatului. Toate circumstanțele cazului urmează a fi cercetate. 

Un  alt caz în care a avut de suferit o altă persoană a avut loc în sera zilei de 12 ianuarie în localitatea Dezghincea din UTA Găgăuzia. Potrivit primelor informații un bărbat în vârstă de 67 de ani a decedat după ce locuința acestuia a fost cuprinsă de flăcări. 

În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din interiorul casei și acoperișul. La fața locului au intervenit pompierii din Comrat. 

Cauza incendiului urmează a fi stabilită de specialiști. În acest context, IGSU atenționează oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, în special la exploatarea surselor de încălzire și să evite fumatul în locuințe. 

Potrivit Inspectoratului de la începutul anului 2021 în Republica Moldova au avut loc 47 de incendii în care și-au pierdut viața 7 persoane.   

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here