Acasă Social Încă un pacient suspectat de COVID-19 a fugit din spital

Încă un pacient suspectat de COVID-19 a fugit din spital

0

Încă un pacient suspectat de COVID-19 a fugit din spital. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 17:15. Pacientul  în vârstă de 31 de ani, originar din localitatea Selemeț raionul Cimișlia, a fost internat pe data de 19 aprilie în secția de boli infecțioase a spitalului raional Căușeni, fiind suspectat că ar fi infectat cu  COVID-19, transmite Telegraph.md

Potrivit oamenilor legii, care îl caută, el a părăsit spitalul fără acordul personalului și a plecat într-o direcție necunoscută.Pacienții cu COVI-19 care părăsesc instituțiile medicale riscă să fie sancționați cu o amendă de până la 25 000 de lei. Până la ora actuală în Republica Moldova au fost înregistrate 2548 cazuri de infecție cu COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.