Acasă Social Încă un medic din Republica Moldova a fost răpus de noul coronavirus

Încă un medic din Republica Moldova a fost răpus de noul coronavirus

0

Încă un medic din Republica Moldova a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba despre Arcadie Natrașevschi, medic chirurg din cadrul Spitalului Raional Ungheni.

Despre decesul medicului au anunțat colegii săi, care au postat un mesaj de condoleanțe pentru familia îndurerată.

„Dragi colegi, vă anunțăm cu mare tristețe și durere în suflet despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru medic chirurg, Arcadie Natrașevschi.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunăstarea și înțelepciunea dumnealui. Adresăm sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor apropiați”, se arată în mesajul colegilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.