Acasă Justiţie Încă un mandat de 30 de zile de arest, pe numele lui...

Încă un mandat de 30 de zile de arest, pe numele lui Plahotniuc

0

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis demersului procurorilor din Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale cu privire la aplicarea mandatului de 30 de zile de arest pe numele lui Vlad Plahotniuc.

Amintim că la începutul acestei săptămâni, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului este Vladimir Plahotniuc. Cele trei capete de acuzare înaintate lui Vladimir Plahotniuc sunt: crearea unei organizații criminale, escrocherie și spălare de bani, ambele săvârșite în proporții deosebit de mari. Potrivit procuroului, imediat ce actele de învinuire vor fi traduse în limba engleză, vor fi expediate autorităților competente ale Statelor Unite ale Americii, cu solicitarea ca Vlad Plahotniuc să fie extrădat și tras la răspundere în Republica Moldova.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.