Acasă Social Încă un lucrător medical din Moldova, răpus de virus. Mesajul colegilor

Încă un lucrător medical din Moldova, răpus de virus. Mesajul colegilor

0

Încă un lucrător medical din R. Moldova a pierdut lupta cu virusul invizibil. Este vorba despre Angela Gadzina, angajată în funcția de asistentă medicală în secția ultrasonografie a Institutului Mamei și Copilului.

Potrivit Ministerului Sănătății, Angela Gadzina a fost internată la Spitalul Raional Călărași pe 10 februarie. 

„Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și întregului colectivul al Institutului Mamei și Copilului”, se arată în mesajul colegilor.

Menționăm că până la ziua de azi, 81 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie 2021. Astfel, s-a decis că activitatea centrelor comerciale din țară va fi sistată în zilele de weekend, începând cu 17 februarie 2021. 

Din această zi se restricționează și activitatea piețelor comerciale, care vor fi deschise doar în zilele de marți, joi și sâmbătă, cu excepția piețelor agricole.

Totodată, a fost redus numărul admis de participanți la evenimentele festive în unităţile de alimentaţie publică, de la 50 de persoane la cel mult 20 de invitați. 

Prezența spectatorilor în incinta cinematografelor rămâne interzisă. De asemenea, în această perioadă se va interzice activitatea cluburilor de noapte și a discotecilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.