Acasă Social Încă patru persoane au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanţul deceselor a ajuns...

Încă patru persoane au pierdut lupta cu COVID-19. Bilanţul deceselor a ajuns la 335

0

Pe parcursul zile de astăzi au fost înregistrate patru decese, provocate de COVD-19, conform datelor prezentate de Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, în ultimele ore a decedat un bărbat de 70 ani, din raionul Ialoveni. Acesta a fost internat la data de 17 mai, la Institutul de Medicină Urgentă și suferea de cancer de colon, hipertensiune arterială și cardiomiopatie hipertensivă.

Totodată a fost înregistrat decesul unei femeie de 68 ani, din raionul Ștefan-Vodă. Femeia a fost internată la 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Ea suferea de hipertensiune arterială, anemie ferodicitară și cardiomiopatie hipertensivă.

O altă victimă a COVID-19 este o femeie de 62 ani, din mun Chișinău. Aceasta a fost internată la data de 23 mai, la Institutul de Medicină Urgentă și avea diabet zaharat și obezitate morbidă.

În ultimele ore a decedat și o femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, care activa în calitate de bufetieră la Spitalul „Sf. Treime” din Capitală. Aceasta a fost internată la data de 4 mai, la Spitalul Clinic Republican. Femeia suferea de hipertensiune arterială, pancreatită cronică și diabet zaharat.

Bilanțul total al deceselor provocate de COVID-19 este de 335.

De menționat că, sâmbătă, 6 iunie, în Republica Moldova a fost cea mai neagră zi de la declanșarea pandemiei. Au fost confirmate 264 cazuri noi de COVID-19, bilanțul total al persoanelor infectate fiind de 9.511.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.