Acasă Social Încă o persoană, răpusă de coronavirus în stânga Nistrului

Încă o persoană, răpusă de coronavirus în stânga Nistrului

0

Încă un bărbat a decedat, astăzi, în regiunea transnistreană, din cauza infecției cu Covid-19. Informația vine din partea așa-zisului minister de interne din stânga Nistrului.

Bărbatul, născut în 1959, a murit în Secția terapie intensivă a Spitalului raional din Slobozia.

Acesta locuia în orașul Tiraspol și a fost trasferat din Spitalul Clinic Republican ÎS din Tiraspol, pe data de 29 martie, fiind în stare critică.

În tot acest timp, bărbatul s-a aflat la terapie intensivă, fiind conectat la un aparat de respiraţie artificială.

Victimei i-a fost confirmat diagnosticul de infectare cu Covid-19, precum și cel de pneumonie bilaterală. Bărbatul suferea și de diabet zaharat.

Un alt deces în stânga Nistrului a fost înregistrat ieri, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 62 de ani, care a murit la spitalul din Slobozia.

Bilanțul deceselor cauzate de infecția cu Covid-19 pe teritoriul Republicii Moldova a ajuns la 30.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.