Acasă Justiţie Încă 20 de zile de arest în izolator pentru cumnatul lui Dodon

Încă 20 de zile de arest în izolator pentru cumnatul lui Dodon

80
0
ads

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a decis prelungirea pentru încă 20 de zile a măsurii de arest în izolator pentru cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu.

Petru Merineanu, cumnatul fostului președinte socialist Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă, a fost plasat în arest în izolator pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

Procurorii în comun cu CNA și SIS au descins marți dimineața cu percheziții la domiciliul fostului șef de stat, Igor Dodon, fiind suspectat pe mai multe capete de acuzare.

„Un show de doi bani cu învinuiri grave și neprobate. Atunci când o guvernare nu e în stare să conducă țara, luptă cu opoziția, un cadou de ziua Maiei Sandu”, a comentat secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea.

În cele din urmă, Igor Dodon a fost scos de acasă și escortat în izolator.

Ulterior, acesta a venit cu o reacție.

Miercuri, 25 mai, procurorii anticorupție au solicitat 30 de zile de arest preventiv pentru Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here