Acasă Extern Înalta Curte din Spania suspendă temporar serviciile Telegram. Motivul

Înalta Curte din Spania suspendă temporar serviciile Telegram. Motivul

0
BERLIN, GERMANY - DECEMBER 14: The Logo of cloud-based instant messaging and voice over IP service Telegram is displayed on a smartphone on December 14, 2018 in Berlin, Germany. (Photo by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Înalta Curte a Spaniei a dispus suspendarea serviciilor aplicaţiei de mesagerie Telegram în ţară, după ce companiile media s-au plâns că le permite utilizatorilor să încarce conţinut fără permisiune.

Utilizarea Telegram în Spania va fi suspendată temporar de luni, 25 martie, după o solicitare a firmelor media, între care Atresmedia, EGEDA, Mediaset şi Telefonica. Judecătorul Santiago Pedraz a fost de acord să blocheze serviciile Telegram în Spania în timp ce sunt investigate acuzaţiile, scrie News.ro.

Va fi responsabilitatea furnizorilor de telefonie mobilă să blocheze serviciile Telegram, a spus sursa instanţei.

Telegram este al patrulea cel mai folosit serviciu de mesagerie din Spania, potrivit CNMC. A fost folosit de aproape 19% dintre spaniolii chestionaţi.

Compania spune că în 2023 avea peste 700 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.