Acasă Social În R. Moldova au fost administrate 1.00.000 de doze de vaccin împotriva...

În R. Moldova au fost administrate 1.00.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19

0

În R. Moldova au fost administrate 1.00.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

”E o cifră care aduce speranță, un viitor fără COVID-19, fără restricții şi un mediu mai sănătos.

Vă mulțumim pentru grija față de sănătatea proprie și a celor dragi. Sunteți un exemplu de responsabilitate și implicare la bunăstarea societății!

De asemenea, ne exprimăm recunoştința pentru munca lucrătorilor medicali în această luptă cu virusul Sars-Cov-2, precum şi implicarea lor în procesul de vaccinare.

Menționăm că, persoana care a atins pragul de 1.000.000 e Axenia Ungureanu în vârstă de 48 de ani, care s-a vaccinat în cadrul Oficiului Medicilor de Familie Bozieni, Hâncești. Doamna Axenia, vă mulțumim că ați ales să vă protejați viața şi să manifestați dragoste pentru cei dragi!”, se arată în mesajul Ministerului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.