Acasă Alegeri 2020 În cele două localități în care duminică au avut loc alegeri locale...

În cele două localități în care duminică au avut loc alegeri locale noi, primari au fost aleși candidați de la PAS și PD

0

În cele două localități în care duminică au avut loc alegeri locale noi, concomitent cu scrutinul prezidențial, primari au fost aleși candidați de la Partidul Acțiune și Solidaritate și de la Partidul Democrat, transmite SafeNews.md cu referire la radiochisinau.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, în satul Corlăteni, raionul Rîșcani, primar a fost ales candidatul PAS Veaceslav Bold (1321 de voturi) care a devansat-o pe Svetlana Pruteanu de la formațiunea ”Partidul Nostru” (810 de voturi).

În comuna Chetriș, raionul Fălești, democratul Constantin Condru (324 de voturi) s-a impus în fața candidatului de la ”Partidul Nostru” Alesea Mamai (299 de voturi).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.