Acasă Social În capitală a început testarea la domiciliu a persoanelor cu suspecții de...

În capitală a început testarea la domiciliu a persoanelor cu suspecții de COVID-19. Despre ce sector este vorba

0

În sectorul Buiucani al capitalei, a început testarea la domiciliu a persoanelor cu suspecții de infecție cu COVID-19. Potrivit autorităților, până vineri, 1 mai, timp de o săptămână, în acest sector au fost testați primii cinci pacienți.

Astfel, potrivit responsabililor din cadrul Preturii sectorului Buiucani, pe parcursul săptămânii curente, AMT Buiucani a testat primii cinci pacienți.

La nivel de sector, AMT Buiucani a organizat două echipe mobile, din care fac parte medici coordonatori și asistente medicale, care se deplasează la locul de trai al pacienților pentru a preleva probele.

Lucrătorii medicali implicați în acest proces utilizează echipament de protecție personală destinat pentru îngrijirea directă a pacienților cu COVID-19.

La moment, 44 de persoane cu simptome de boală respiratorie sunt monitorizate de către medicii de familie din sectorul Buiucani și vor fi supuse testării pentru COVID-19 în următoarele zile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.