Acasă Social În atenția șoferilor: Ce acțiuni pregătesc Serviciul Vamal și IPG

În atenția șoferilor: Ce acțiuni pregătesc Serviciul Vamal și IPG

0

Serviciul Vamal în comun cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră vor desfășura acțiuni de control în cadrul operațiunii “Radius” în perioada 12-13 noiembrie.

Obiectivele de bază ale operațiunii sunt: intensificarea măsurilor de combatere a traficului ilicit de mărfuri și activităților ilicite în zona de frontieră a Republicii Moldova; identificarea mijloacelor de transport declarate prin acțiune cu termenul de admitere temporară expirat; combaterea migrației ilegale și criminalității transfrontaliere.

Într-un comunicat de presă, Serviciul Vamal menționează că un accent deosebit va fi pus pe identificarea mijloacelor de transport introduse în Republica Moldova și declarate prin acțiune, cu termenul legal expirat (180 zile/ 3 ani).

Reamintim că pentru nerespectarea condițiilor de derulare a regimului vamal de admitere temporară, persoanele riscă amenzi de la 3.000 la 4.500 lei, cu obligativitatea scoaterii mijlocului de transport de pe teritoriul Republicii Moldova. 

Acțiunile menționate vor începe la data de 12 noiembrie 2021, ora 08:00 și se vor desfășura până la data 13 noiembrie 2021, ora 20:00.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.