Acasă Politic Igor Grosu vorbește despre miniștrii din Guvernul său: ”N-o să mergem cu...

Igor Grosu vorbește despre miniștrii din Guvernul său: ”N-o să mergem cu jumătăți de măsură. Cineva va rămâne”

0

Igor Grosu, candidatul propus de președintele Maia Sandu la funcția de premier spune că lucrează asupra listei de miniștri, dar și a programului, care va fi bazat în mare parte pe programul anterior, al Nataliei Gavrilița. În acelați timp, acesta a lăsat să se înțeleagă că unii candidați ai cabinetului de miniștri pot rămâne.

„Eu definitivez programul, lucrez la echipă. La bază va fi programul precedent. După aceasta o să am discuții cu fracțiunile. Eu îmi asum rolul foarte serios, dacă parlamentarii vor accepta argumentele mele, atunci o să trec la treabă imediat. N-o să mergem cu jumătăți de măsură”, a spus Grosu.

Find întrebat de jurnaliști despre cine va face parte din cabinetul de miniștri propus de el, Igor Grosu a evitat să dea nume.

„Cineva va rămâne, discutăm. Să mai lăsăm suspans”, a adăugat Grosu.

Totodată, Grosu a comentat și retragerea Marianei Durleșteanu.

„Noi ne-am dus dimineață la consultări, cu o prognoză, și candidatura a făcut ce a făcut. În situația în care la momentul consultărilor nu era niciun candidat, a fost luată această decizie de doamna președintă – de a mă desemna pe mine”, susține Grosu.

Menționăm că, pe 16 martie, președinta Maia Sandu a chemat la consultări grupurile și fracțiunile parlamentare. După ce s-au finalizat ultimele discuții de la Președinție, candidata înaintată de majoritatea parlamentară la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, a anunțat că se retrage. Astfel, la scurt timp, Maia Sandu a anunțat că îl desemnează pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, drept candidat la șefia Guvernului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.