Acasă Politic Igor Grosu, la întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță: ”Avem nevoie de...

Igor Grosu, la întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță: ”Avem nevoie de un guvern stabil, pe 4 ani„

0

Președintele interimar al PAS, Igor Grosu, a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Potrivit unui anunț al lui Grosu, părțile au discutat despre situația economică, dar și politică din Republica Moldova.

Am accentuat că pentru a duce toate angajamentele noastre la bun sfârșit, avem nevoie de o guvernare responsabilă. Avem nevoie de un alt parlament, fără hoți, fără transfugi. Avem nevoie de un guvern stabil, pe 4 ani, care să construiască, să dezvolte țara, să restabileasca relatiile bune cu partenerii de dezvoltare și să lucreze pentru interesul național”, a scris politicianul.

Totodată, Grosu i-a mulțumit Excelenței Sale pentru asistența financiară acordată de autoritățile române de-a lungul timpului, dar în special în anii 2020 – 2021 în lupta cu COVID-19.

În acești ani, la Chișinău au ajuns mai multe loturi impunătoare cu echipamente, teste, vaccinuri, materiale și medicamente necesare pentru cetățenii Republicii Moldova în lupta contra epidemia de COVID-19.
Cu ajutorul partenerilor de dezvoltare, adevăraţi prieteni ai Republicii Moldova, vom reuși împreună să facem faţă crizei sanitare şi să pornim lucrurile spre bine în ţara noastră”, a punctat Grosu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.