Acasă Social Guvernul va aplica SANCȚIUNI mai dure pentru agenții economici care scumpesc produsele

Guvernul va aplica SANCȚIUNI mai dure pentru agenții economici care scumpesc produsele

0

Guvernul va veni cu restricții mai dure în ceea ce ține de monitorizarea prețurilor. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, în cadrul emisiunii live „Președintele Răspunde”.

„Noi nu avem probleme la această etapă, în ceea ce ține de securitatea alimentară. Stocurile interne sunt suficiente, dar și produse de import sunt. Premise pentru creșterea prețurilor nu sunt. Am văzut că la hrișcă au majorat prețurile de două ori. Nu faceți asta, că veți fi penalizați. Dacă vedem că își bat joc de cetățeni, o să luăm o hotărâre în regim de urgență sau intervenim în gestionarea acestor procese, punem alt director dacă e necesar, sau plafonăm prețurile”, a declarat șeful statului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.