Acasă Social Guvernul a autorizat mai multe curse aeriene charter: Iată lista

Guvernul a autorizat mai multe curse aeriene charter: Iată lista

0

Guvernul a aprobat mai multe curse aeriene charter care vor aduce cetățenii moldoveni acasă. Iată din ce țări urmează să vină aceștia.

Mai multe curse aeriene charter au fost autorizate de Guvern pentru a aduce cetățenii moldoveni în țară. Informația a fost comunicată de premierul Ion Chicu în urma ședinței Comisiei situației excepționale care a avut loc ieri.

Astfel, au fost autorizate cursele aeriene charter ale companiilor aeriene FlyeOne și AirMoldova care transportă pasageri cu cetățenia Republicii Moldova spre țara noastră. 

  • AIR MOLDOVA, din 24 martie 2020, CHISINAU – PARIS (BEAUVAIS) – CHISINAU;
  • – FLYONE, din 25 martie 2020, CHISINAU – LONDRA (SOUTHEN) – CHISINAU;
  • – AIR MOLDOVA, din 25 martie 2020, CHISINAU – PARIS (BEAUVAIS) – CHISINAU;
  • – FLYONE, din 26 martie 2020, CHISINAU – ISTANBUL– CHISINAU;
  • – FLYONE, din 26 martie 2020, CHISINAU – MOSCOVA – CHISINAU.

Guvernul a autorizat și alte măsuri drastice care intră în vigoare de mâine (25 martie). Va fi interzisă aflarea vârstnicilor de peste 63 în afara domiciliului, decât în situații de stringentă necesitate.

La fel, se interzice, începând cu data de 25 martie 2020, aflarea persoanelor în spații publice: parcuri, păduri, terenuri de joacă, terenuri sportive, zone de agrement. O altă interdicție se referă la prestarea serviciilor de alimentație publică în unitățile de comercializare a produselor petroliere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.