Acasă Sport Guardiola îi critică pe jucătorii care dezvăluie informații din echipă

Guardiola îi critică pe jucătorii care dezvăluie informații din echipă

97
0
ads

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a etichetat drept ”incredibil de lipsit de etică şi de neprofesionist” faptul că unii fotbalişti dezvăluie informaţii din interiorul echipei lor. Pep Guardiola a adăugat că acest lucru nu poate fi controlat, scrie Reuters, transmite SafeNews.md cu referire la tvr.ro.

Guardiola a făcut aceste comentarii după ce clubul Aston Villa s-a plâns că informaţii despre accidentarea suferită de Jack Grealish au apărut pe reţelele de socializare.

The Times a anunţat luni că Aston Villa le-a interzis fotbaliştilor săi să mai joace popularul joc Fantasy Premier League, după ce au fost divulgate informaţii despre accidentarea lui Grealish.

„Uneori alcătuieşti echipa şi jucătorii vorbesc cu prieteni de la alte formaţii şi discută despre ce faci tu. Acest lucru se întâmplă uneori şi este incredibil de lipsit de etică şi de neprofesionist, dar nu poţi controla asta”, a spus Guardiola.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here