Acasă Anticipate 2021 Gligor și Platon, la ”cuțite”: Când voi fi eu Procuror General, veți...

Gligor și Platon, la ”cuțite”: Când voi fi eu Procuror General, veți ține discursuri în Penitenciarul 13

0

Președintele Partidului Schimbării, Ștefan Gligor și reprezentantul candidatului independent Veaceslav Velico, Veaceslav Platon și-au împărțit replici tăioase, în cadrul dezbaterilor electorale de la un post TV. Mai exact, Gligor l-a acuzat pe Platon de implicarea în dosare de rezonanță, iar Platon și-a redirecționat retorică spre președinta Maia Sandu, pe care a acuzat-o de incompetență, iar pe Gligor că ar face jocul șefei statului.

Potrivit lui Ștefan Gligor, pentru formațiunea sa, reforma justiției este prioritară, astfel încât „oameni ca Veaceslav Platon” să-și ispășească pedeapsa la pușcărie.

„Platon este un infractor de talie internațională, acoperit de actualul Procuror General, care l-a scos basma curată din mai multe dosare. Platon este un mincinos calificat. Inteligența lui este, totuși, mult supraapreciată, dacă până la 48 de ani n-a învățat limba statului pe care l-a jăcmănit. Când reformele pe care le vom implementa noi vor produce efecte, oameni ca Platon vor ține discursuri în penitenciarul nr.13”, a spus Ștefan Gligor.

De cealaltă parte, Veaceslav Platon a refuzat să răspundă acuzațiilor privind implicarea sa în dosarul Landromatului rusesc. În schimb, acesta a venit cu acuzații la adresa președintei Sandu, pe care a acuzat-o de imixtiune în sistemul justiției.

„Maia Sandu nu se deosebeste cu nimic de Plahotniuc când promovează valorile europene și în același timp acționează tupeist împotriva legii și Constituției. Plahotniuc măcar înțelegea ce face, Sandu nici măcar nu înțelege. Nu mă interesează acuzațiile la adresa mea. Accept că sunt cel mai rău om de pe pământ”, a spus Veaceslav Platon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.