Acasă Politic Ghenadie Sajin aspiră din nou la funcția de conducere a Agenției pentru...

Ghenadie Sajin aspiră din nou la funcția de conducere a Agenției pentru Supraveghere Tehnică

0

Ghenadie Sajin,  fost director la Finpar-Invest și apropiat lui Plahotniuc, aspiră din nou la funcția de conducere a Agenției pentru Supraveghere Tehnică. Informația a fost făcută publică de către deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, care a menționat că concursul ar fi ținut în ”mare secret”.

Amintim că în luna iunie a anului trecut, prim-ministrul de atunci, Maia Sandu a solicitat Ministrului Economiei și Infrastructurii să inițieze o procedură de cercetare disciplinară a lui Ghenadie Sajin, șeful Agenției pentru Supraveghere Tehnică, fosta Inspecție de Stat în Construcție. Chiar dacă la acel moment Sajin era președinte al raionului Ialoveni, ocupa în continuare și funcția de șef titular al Agenției pentru Supraveghere Tehnică.

Ghenadie Sajin a fost anterior director al Finpar-Invest SRL, una dintre companiile ex-președintelui PD, Vladimir Plahotniuc. Totodată, acest ar fi cumnat cu Valeriu Zubco, fost procuror general, cu care a participat la vânătoarea din Pădurea Domnească, în decembrie 2012.

În martie 2019, acesta a devenit președinte al raionului Ialoveni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.