Acasă Extern Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul șefului Statului Major General, a fost reținut...

Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul șefului Statului Major General, a fost reținut pentru luare de mită

0

Șeful Direcției Principale de Comunicații a Forțelor Armate Ruse, adjunctul șefului Statului Major General, generalul locotenent Vadim Șamarin, a fost arestat într-un dosar de luare de mită, scrie ria.ru.

Potrivit sursei, „instanța a admis cererea de a alege o măsură preventivă sub formă de detenție pentru Vadim Șamarin”. Generalul este suspectat că a luat mită deosebit de mare.

În ultimele săptămâni, mai mulți militari ruși de rang înalt au ajuns în arest preventiv. Astfel, pe 13 mai generalul rus Iuri Kuznețov, șeful Direcției principale de personal din cadrul Ministerului rus al Apărării a fost reținut, iar pe 17 mai, instanța l-a arestat pe fostul comandant al Armatei 58, generalul-maior Ivan Popov.

În plus, pe 23 aprilie, a fost reținut ministrul adjunct rus al Apărării, Timur Ivanov. Acesta a fost acuzat de luare de mită la scară deosebit de mare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.