Acasă Alegeri 2020 General, ex-șef al SPPS: Vă îndemn să votăm Maia Sandu!

General, ex-șef al SPPS: Vă îndemn să votăm Maia Sandu!

0

Un fost șef al Serviciului protecție și Pază de Stat îndeamnă cetățenii la vot și își declară susținere pentru Maia Sandu, în turul doi al alegerilor prezidențiale, transmite SafeNews.md cu referire a deschide.md.

Este vorba despre generalul Victor Țărnă, care într-o postare pe pagina sa de Facebook scrie că: (…) am hotărât ferm să o susțin la funcția de Președinte a Republicii Moldova pe Doamna Maia Sandu! Suntem liberi pentru a lua decizii corecte și votul fiecăruia din noi contează . Vă îndemn să votăm Maia Sandu!”.

„Oare nu suntem suprasaturați de minciuni, trădări,fraude,fărădelegi , corupție și sărăcie ? Oare nu dorim să trăim într-un stat de drept cu justiție corectă, cu economie dezvoltată , educație bună, medicină performantă, trai decent, cu o societate unită, indefirent de naționalitate, cu părinți și bunei fericiți alături de copii și nepoți ? Să nu uităm de onoare, demnitate și solidaritate, e timpul să alegem o cale dreaptă și luminoasă, avem tot dreptul la un viitor prosper. Cu toată încrederea am hotărât ferm să o susțin la funcția de Președinte a Republicii Moldova pe Doamna Maia Sandu! Suntem liberi pentru a lua decizii corecte și votul fiecăruia din noi contează. Vă îndemn să votăm Maia Sandu!”, scrie Țărnă în postarea sa.

Amintim că Victor Țărnă are gradul de general și a activat în cadrul SPPS din anul 1996. În vârstă de 49 de ani, el este născut în orașul Orhei, are studii superioare, este căsătorit și are doi copii.

În anul 2013 Țărnă a fost numit funcţia de șef al SPPS de către preşedintele Nicolae Timofti, la propunerea premierului Iurie Leancă, și a plecat din această funcție trei ani mai târziu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.