Acasă Extern General Electric va dona 4,5 milioane de dolari pentru a susține Ucraina

General Electric va dona 4,5 milioane de dolari pentru a susține Ucraina

0

General Electric va dona echipamente medicale şi sprijin umanitar în valoare de 4,5 milioane de dolari pentru Ucraina, potrivit unui memo intern al companiei, transmite Reuters.

Directorul general Larry Culp a spus că divizia de sănătate a conglomeratului industrial donează 4 milioane de dolari sub formă de echipamente medicale, inclusiv dispozitive portabile cu ultrasunete, unităţi mobile de raze X, ventilatoare şi monitoare pentru pacienţi, transmite SafeNews.md cu referire la News.ro.

Compania, prin fundaţia sa, va face o donaţie de 400.000 de dolari pentru a oferi ajutor imediat refugiaţilor care au nevoie de numerar de urgenţă.

Alte 100.000 de dolari vor fi donate Airlink, o organizaţie de ajutor umanitar care conectează companiile aeriene şi organizaţiile non-profit precalificate pentru a ajuta comunităţile aflate în criză, a spus Culp.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.