Acasă Extern Gazprom a început să-și vândă proprietățile după pierderea record din 2023

Gazprom a început să-și vândă proprietățile după pierderea record din 2023

0

După ce a suferit prima pierdere în 25 de ani și o pierdere record în istoria sa, Gazprom începe să-și vândă proprietatea, scrie bani.md.

Miercuri, compania a anunțat că este în căutare de cumpărători pentru proprietățile imobiliare mari de la Moscova și regiunea Moscovei. Printre acestea se numără clădiri de birouri de pe strada Stroiteley, complexul de stațiuni Imperial Park Hotel & Spa din localitatea Pervomaiskoye, satul Rogozino, spații nerezidențiale la primul etaj într-o casă de pe strada Novocheremushkinskaya, precum și o parcare pentru 96 de locuri. lângă sediul principal al companiei din Moscova.

Decizia a fost luată „ținând cont de finalizarea mutării companiilor Grupului Gazprom la Sankt Petersburg”, a explicat serviciul de presă al companiei.

Anul trecut, Gazprom a suferit o pierdere netă de 629 de miliarde de ruble conform IFRS, a raportat o scădere cu 27% a veniturilor și o scădere dublată a EBITDA. Afacerea cu gaze a companiei, care operează cele mai mari rezerve de pe planetă, a devenit neprofitabilă (cu 1,2 trilioane de ruble pe an), iar datoria Gazprom a atins un record de 6,65 trilioane de ruble, depășind dimensiunea părții lichide a Fondului Național de Asistență Socială ( 5 trilioane de ruble).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.