Acasă Politic Gavrilița întreprinde prima vizită peste hotare în calitate de premier

Gavrilița întreprinde prima vizită peste hotare în calitate de premier

0

Prim-ministrul Natalia Gavrilița întreprinde prima sa vizită peste hotare de la învestirea în funcție. Aceasta efectuează o vizită de lucru la Bruxelles în perioada 26-29 septembrie. Totodată, potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Belgia și Luxemburg, premierul Natalia Gavrilița și ministrul Nicu Popescu vor avea o întâlnire cu diaspora.

„Marți, 28 septembrie, ora 19:00, va avea loc o întâlnire cu prim-ministrul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, și viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Europene, Nicu Popescu.
Evenimentul va avea loc la Ambasada RM la Bruxelles, avenue Franklin Roosevelt 57, iar participanții au posibilitatea de a se înregistra până în data de 26 septembrie prin email: [email protected]”, se arată în anunțul Ambasadei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.