Acasă Extern Gafa lui Marcel Ciolacu în Qatar: În loc de lecție a spus...

Gafa lui Marcel Ciolacu în Qatar: În loc de lecție a spus erecție

0

Gafă de proporții a premierului României, Marcel Ciolacu, în Qatar. În timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară, în loc să spună „lecție”, a spus „erecție”.

„Qatar a organizat recent unul dintre cele mai de succes campionate mondiale de fotbal. Este cea mai frumoasă lecție pe care ați predat-o celor care au avut la început îndoieli în această privință. Și este o erecție… lecție predată prin sport”, a spus Ciolacu, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri din România se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar. Pe agenda discuțiilor se află dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de euro.

„Îmi doresc ca România să fie poarta de investiţii a statului Qatar în Uniunea Europeană. În acest sens, am propus realizarea unui task force care să fie operaţionalizat foarte repede, în maximum o lună, în care să fie analizate toate aceste proiecte prioritare. Avem un plan comun concret, iar toate aceste oportunităţi de investiţii le voi detalia împreună cu miniştrii de resort în cadrul întâlnirii pe care o voi avea cu Fondul Suveran de Investiţii al statului Qatar, unul dintre cele mai solide şi importante la nivel mondial”, a spus Ciolacu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.