Acasă Sport Gafa imensă a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Coreea de Sud....

Gafa imensă a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Coreea de Sud. Ce a făcut când echipa sa era în avantaj

0

Echipa națională a Portugaliei a fost învinsă de selecționata Coreei de Sud cu scorul de 2-1 (1-1), vineri, pe Education City Stadium din Doha, la Cupa Mondială din Qatar, dar Seleccao a câştigat Grupa H.

Cristiano Ronaldo, cel mai titrat fotbalist al Portugaliei, a comis o gafă de zile mari în meciul pierdut de echipa sa în meciul cu Coreea de Sud scrie SafeNews.md cu referire la Unica.md.

La scorul de 1-0 pentru lusitani, Ronaldo a comis o gafă de zile mari. El s-a ferit de minge la un corner executat de asiatici, balonul l-a lovit în spate și de acolo fundașul Young-Gwon Kim, aflat singur în fața porții, a înscris nestingherit.

Până la final, Coreea de Sud a mai marcat odată. Portugalia a jucat în acest meci cu mai multe rezerve, dar Ronaldo a preferat să evolueze pe tot parcursul meciului.

Coreea de Sud – Portugalia s-a încheiat 2-1 (1-1).

În optimi, la turneul final din Qatar, Portugalia va juca împotriva formaţiei clasate pe locul secund în Grupa H (probabil Serbia sau Elveţia), pe 6 decembrie (Lusail Stadium – Al Daayen, 21:00).

Coreea de Sud va întâlni, în schimb, câştigătoarea Grupei H, mai mult ca sigur Brazilia, pe 5 decembrie (Stadium 974 – Doha, 21:00).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.