Acasă Comunicate de presă Furt de 13.000 de lei de pe un șantier de construcție: Hoțul...

Furt de 13.000 de lei de pe un șantier de construcție: Hoțul e reținut

0

Un tânăr de 24 de ani din Telenești a fost reținut de oamenii legii pentru comiterea unui furt de pe un șantier de construcție din orașul Durlești. Cazul a avut loc pe 1 martie, polițiștii fiind alertați de către angajații care activează la șantierul de construcție, comunicând că au fost sustrase mai multe instrumentele electrice.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că făptașul a pătruns prin deteriorarea lacătului în două vagoane, unde muncitorii țin instrumentele, și a sustras bunurile materiale, după care a fugit.

Astfel, prin acțiunile sale, bănuitul a adus un prejudiciu estimat la 13.300 lei.

În urma unor acțiuni întreprinse, suspectul a fost reținut pe urme fierbinți, iar asupra sa avea bunurile sustrase care au fost ridicate de către polițiști. 

Tânărul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul acțiunilor procesual-penale el și-a recunoscut vina.

Pentru fapta comisă el riscă amendă până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.