Acasă Extern Funcția din iPhone cu care putem asculta conversații de la 15 metri...

Funcția din iPhone cu care putem asculta conversații de la 15 metri distanță

0

Actrița Elizabeth Henstridge a împărtășit cu internauții un videoclip în care dezvăluie un mic truc pe care telefoanele iPhone îl au. Utilizatorii pot asculta conversațiile altor oameni, aflându-se și la 15 metri distanță, transmite SafeNews.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Aceasta a postat un videoclip pe TikTok unde demonstrează că trucul chiar funcționează.

Site-ul oficial Apple confirmă că, dacă butonul Live Listen este activat, căștile wireless sunt conectate, iar telefonul este la 15 metri distanță de utilizator, atunci acesta poate să asculte, totuși, ce vorbesc cei care se află lângă smartphone.

Pentru a putea activa această funcție, utilizatorul trebuie să meargă la Setări – Centru de Control, apoi se apasă pe semnul + din dreptul funcției „Auz/Hearing Devices”.

Pentru a putea asculta ce se vorbește la distanță, iPhoneul trebuie conectat la o pereche de căști wireless. Funcția se activează din Centrul de Control al paginii principale, de unde se activează Wi-Fi, lanterna etc.

Clipul postat de actriță a devenit viral și a strâns o mulțime de comentarii.

„Urechi extensibile? Le datorăm mulțumiri lui Fred și George pentru asta”, a scris un internaut.

„Înainte trebuie să te decizi dacă chiar vrei să auzi ce se vorbește în lipsa ta”, a mai scris altcineva.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.