Acasă Extern FSB ar fi lichidat sabotori ucraineni care încercau să intre în Rusia

FSB ar fi lichidat sabotori ucraineni care încercau să intre în Rusia

0

Serviciul rus de securitate FSB a anunţat luni că un „grup de sabotori” ucraineni format din patru persoane a fost „lichidat” în timp ce încerca să intre duminică în regiunea Briansk a Rusiei, care se învecinează cu Ucraina, au anunţat agenţiile de presă rusă.

„Ca urmare a unor ciocniri din 25 decembrie 2022, patru sabotori care au încercat să pătrundă din Ucraina pe teritoriul regiunii Briansk au fost distruşi”, a anunţat agenţia de stat RIA citând un comunicat al FSB, transmite SafeNews.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit FSB, presupuşii sabotori erau înarmaţi cu arme de fabricaţie străină şi patru dispozitive explozive improvizate, relatează Reuters, citată de Agerpres. Nu a existat niciun comentariu imediat asupra incidentului din partea Ucrainei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.