Acasă Extern Frații Kliciko: Nu ne pasă cât de puternică e armata Rusiei. Suntem...

Frații Kliciko: Nu ne pasă cât de puternică e armata Rusiei. Suntem gata să murim

0

Vitali Kliciko (50 de ani) și fratele său mai mic, Vladimir Kliciko (45 de ani), se numără printre cei care au ales să lupte pentru țara lor, Ucraina, deși nu au nicio pregătire militară. Cei doi frați au explicat că nu pot rămâne impasibili la invazia Rusiei și au început deja să lupte de pe front, acolo unde au primit mitraliere din partea armatei.

Vitali, care este și primarul Kievului, a avut recent o intervenție televizată la BBC News, în cadrul căreia a explicat că nu se lasă intimidat de armata rusească și este pregătit chiar să-și dea viața pentru libertatea compatrioților săi.

„Suntem pregătiți să murim pentru țara noastră și pentru familiile noastre, pentru că este casa noastră. Nu ne pasă cât de puternică e armata Rusiei, suntem pregătiți de luptă. Stăm în fața uneia dintre cele mai puternice armate ale lumii.
Ne apărăm familiile, orașul, țara și viitorul. Este o mișcare patriotică uriașă în momentul de față. Oameni bătrâni, vă puteți imagina?
Doctori, actori, mulți profesioniști care nu s-au așteptat niciodată că se vor lupta, că vor avea arme în mâini. Sunt pregătiți de luptă și asta e minunat”, a declarat Vitali Klitschko, potrivit givemesport.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.