Acasă Istorii din spatele culisei FOTO // Vilele lui Dodon de la Molovata, înscrise pe numele cumnatului....

FOTO // Vilele lui Dodon de la Molovata, înscrise pe numele cumnatului. Liderul PSRM a ascuns prețul real al bunurilor de circa 10 ori

0

Oamenii legii au ajuns cu percheziții și la vilele lui Igor Dodon de la Molovata (r-nul Dubăsari). Este vorba despre trei vile amplasate pe malul râului Nistru.

Conform documentelor, imobilele sunt înscrise pe numele cumnatului lui Dodon, Petru Merineanu, însă beneficiarul real al acestora ar fi chiar fostul președinte.

Mai mult, conform actelor, valoarea totală a acestora ar fi de 1,7 milioane de lei, în timp ce valoarea reală depășește suma de 14 milioane de lei.

Cumnatul său, Merineanu, în timp ce a fost reținut de procurori și ofițerii SIS și CNA, ar fi încercat să distrugă anume aceste documente, care leagă vilele de la Molovata de Dodon, dar și indică prețul real al imobilelor.

Amintim că procurorii Anticorupție, în comun cu ofițerii SIS și CNA, au efectuat percheziții la mai multe adrese legate de Igor Dodon, bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.