Acasă Social FOTO / VIDEO// Un primar dintr-o suburbie a capitalei, pus la pământ...

FOTO / VIDEO// Un primar dintr-o suburbie a capitalei, pus la pământ de zeci de polițiști. Care a fost motivul și ce riscă

0

Primarul orașului Condrița, Andrei Donică, care este și un activist civic înflăcărat, a fost înconjurat și pus la pământ de circa zece polițiști, după ce acesta a încercat să oprească forțele de ordine și structurile Primăriei municipiului Chișinău să evacueze locatarii și rulotele în care trăiau aceștia în preajma unei bănci comerciale.

Potrivit lui Donică, protestatarii, care sunt printre altele invalizi, au fost evacuați din „orășelul anti-genocid”, cum a fost intitulat de către manifestanți, pentru faptul că nu aveau dreptul să se parcheze în acea zonă rulotele, însă un lucru straniu a fost faptul că celelalte mașini, care erau parcate acolo, la fel ilegal nu au fost ridicate de către forțele de ordine.

„După ce m-au târât pe jos ca pe un câine, m-au adus cu forța la Inspectoratul de Poliție Rîșcani! Dodon Igor, Chicu Ion, Ion Ceban viața merge înainte! Și sunt sigur că va fi tare interesant pe viitor. Ați decis să efectuați comenzile BERD-ului, ca să evacuați orășelul protestatar ANTI-GENOCID care era amenajat și parcate rulotele legal în loc special amenajat pentru parcarea vehiculelor! Pentru ce? Eu știu pentru ce! Pentru că aceasta a fost condiția BERD-ului, să ne evacuați rulotele din fața MAIB unde berd-ul deține pachetul majoritar, dar ei în schimb vă vor mai da în continuare credite!

MAIB, pe parcursul timpului, toți vor afla că sunteți o bancă de escroci, mai bine întoarceți banii cu binișorul oamenilor pe care i-ați mințit și ei au rămas fără banii depozitați în banca voastră, dar și fără speranță! Nu-i nimic Mișcarea Profesioniștilor Speranța nu va permite că oamenii deja și speranța să o mai piardă în viitor!, a scris Donică pe Facebook.

De asemenea, acesta a menționat că, oamenii legii, ar urma să-l rețină pentru 72 de ore în izolatorul Inspectoratului de Poliție Rîșcani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.