Acasă Comunicate de presă FOTO// VIDEO// Percheziții la Glodeni și Fălești: Droguri de 100.000 lei și...

FOTO// VIDEO// Percheziții la Glodeni și Fălești: Droguri de 100.000 lei și 4 reținuți

0

Polițiștii de comun cu ofițerii INI au organizat 16 percheziții la câteva persoane implicate în producerea, păstrarea și comercializarea drogurilor pe teritoriul raioanelor Glodeni și Fălești.

Astfel, în urma operațiunii, de la domiciliile și din automobilele suspecților, au fost depistate și ridicate 1,5 kg de substanțe narcotice în sumă de aproximativ 100.000 de lei, plante și semințe de cânepă, aparate confecționate artizanal pentru consumarea drogurilor, trei arme fără acte de proveniență și permise de păstrare, precum și telefoane mobile.

Totodată, 4 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani au fost reținute pentru 72 de ore, iar alte 4 sunt cercetate în stare de libertate.

Suspecții riscă o pedeapsă cu privațiunea de libertate pe un termen de la 3 la 7 ani.

Cercetările pe cazul dat continuă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.