Acasă Comunicate de presă FOTO// VIDEO// Microbuz, ticsit cu haine de contrabandă de 800.000 lei, reținut...

FOTO// VIDEO// Microbuz, ticsit cu haine de contrabandă de 800.000 lei, reținut la vamă

0

Un cetățean ucrainean este cercetat penal după ce vameșii de la Giurgiulești au depistat articole vestimentare, pe care acesta intenționa să le transporte prin contrabandă. Cazul a avut loc pe 28 septembrie, la intrare în țară.

Șoferul de 39 de ani, care conducea un microbuz de model Mercedes și avea încă 3 pasageri, a afirmat funcționarilor vamali în mod repetat că nu are bunuri de declarat.

Totuși, a fost dispusă o verificare minuțioasă, iar ca urmare, vameșii au ridicat, din compartimentul de marfă, articole vestimentare în cantități comerciale, valoarea cărora se ridică la peste 800.000 de lei.

Bărbatul a fost reținut pe un termen de 72 de ore, iar în privința acestuia a fost inițiat un dosar penal.

Acesta riscă închisoare pe un termen de până la 10 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.