Acasă Anticipate 2021 FOTO // VIDEO // Copii de 12-13 ani împart vouchere oamenilor care...

FOTO // VIDEO // Copii de 12-13 ani împart vouchere oamenilor care merg spre secție din Rusia: Momentul în care sunt împărțite vouchere de organizația afiliată PSRM

0

Organizația din Rusia „Dar pentru Moldova” afiliată PSRM corupe alegătorii de la mai multe secții de votare. Organizația împarte vouchere de călătorie din Rusia spre R. Moldova și invers, tuturor moldovenilor care vin să voteze. Imagini care demontrează acest fapt au fost făcute publice de către membrul PAS, Sergiu Litvinenco.

„Corupere de alegători în apropierea secției de votare nr.38/22 din Federația Rusă. Observatorii noștri au înregistrat cum la Moscova copii de 12-13 ani împart vouchere oamenilor care merg spre secție. Se încearcă fraudarea cu orice preț, chiar cu implicarea copiilor. Concluzionând după numărul de pe voucher, sunt cel puțin 5500. Înțeleg că aceeași situație se atestă și la secțiile nr.38/24 și nr.38/25 tot din Federația Rusă. Din informația noastră, principalul coordonator a tuturor acestor acțiuni ilegale este fostul consilier de-a lui Dodon, Serghei Mișin”, a scris Litvinenco pe o rețea de socializare. 

Amintim că organizația „Dar pentru Moldova” a anunțat acum câteva zile că pe data de 11 iulie, ziua alegerilor parlamentare anticipate, pe adresele mai multor secții de votare din Federația Rusă, organizația „Dar pentru Moldova” va oferi gratuit cetățenilor moldoveni vouchere în valoare de 1000 de ruble rusești pentru a călători din Federația Rusă spre Republica Moldova și din Republica Moldova spre Federația Rusă.

Datele Comisiei Electorale Centrale a R. Moldova confirmă că adresele pe care echipa „Dar pentru Moldova” va împărți voucherele coincid cu adresele pe care în ziua de 11 iulie vor fi o parte din secțiile de votare. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.