Acasă Social FOTO // VIDEO // Afacere ilegală cu țigări și alcool etilic la...

FOTO // VIDEO // Afacere ilegală cu țigări și alcool etilic la Bălți: 3 reținuți

0

Trei persoane au fost reținute, după ce oamenii legii au descoperit la domiciliile lor peste 1.200 de litri de alcool etilic și 11.000 de pachete cu țigări, fără acte de proveniență. Polițiștii din Bălți au documentat activitatea ilegală a persoanelor timp de două luni.

Ca rezultat al cercetărilor, s-a stabilit că trei persoane din Bălți au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și alcoolului contrafăcut pe teritoriul municipiului și a localităților din preajmă.   

Este vorba despre doi bărbați de 37 și 47 de ani, dar și o femeie de 65 de ani.

La data de 28 septembrie, oamenii legii au efectuat percheziții și au ridicat bunurile care valorează estimativ peste 360.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.