Acasă Istorii din spatele culisei FOTO // Veaceslav Platon a publicat o fotografie cu copilul Nataliei Morari,...

FOTO // Veaceslav Platon a publicat o fotografie cu copilul Nataliei Morari, apoi a șters-o, cerându-și scuze. Cu a fost explicat gestul

0

Controversatul afacerist Veaceslav Platon a publicat marți seară, pe pagina sa de Facebook, cu bebelușul Nataliei Morari, dar a șters-o la scurt timp, iar apoi a postat un comentariu în care și-a cerut scuze față de aceasta.

Unele instituții de presă, au reușit să facă o copie a postării inițiale a lui Platon.

La scurt timp, însă, poza în care apare bebelușul a fost ștearsă și a rămas doar a doua imagine și textul postării.

Ulterior, pe pagina lui Platon a apărut un comentariu în limba română, în care cineva care se prezintă drept administrator al paginii, își cere scuze de la Natalia Morari.

„Bună seara tuturor.
Sunt administratorul paginii dl-ui Veaceslav Platon.
Vreau să vă anunț că postarea anterioară a fost greșeala mea personală și îmi cer scuze pentru cele postate. Din neatenție am postat o poză care a ajuns la mine de la terțe persoane.
Aduc scuzele de rigoare și Doamnei Natalia Morari. Vă rog să nu existe loc de insinuări și interpretări.
Seară frumoasă”
, a fost comentariul apărut ulterior.

Veaceslav Platon se află în prezent în afara Republicii Moldova, acesta plecând din țară imediat după alegerile parlamentare.

De precizat este că Platon a oferit primul său interviu televizat, în anul 2011, tocmai Nataliei Morari. Ulterior, Morari a făcut mai multe interviuri cu el, cât acesta s-a aflat la închisoare, dar și după ce a fost eliberat.

sursa: cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.