Acasă Justiţie FOTO // Un moldovean anunțat în căutare internațională, extrădat din Cehia în...

FOTO // Un moldovean anunțat în căutare internațională, extrădat din Cehia în R. Moldova. Bărbatul era condamnat la cinci ani de închisoare

0

Un moldovean de 23 de ani, anunțat în căutare internațională la începutul anului curent, a fost extrădat miercuri, 20 octombrie, pe cale aeriană din Cehia în Republica Moldova. 

Potrivit poliției, în anul 2020, tânărul a fost condamnat la cinci ani și trei luni de privațiune de libertate în penitenciar de tip semiînchis pentru amenințarea sau violența aplicată asupra unei persoane cu funcție de răspundere.

Acțiunile de investigație au fost întreprinse de ofițerilor de investigații din Ungheni, în comun cu polițiștii din Cehia cu suportul BNC Interpol.

În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție din Ungheni și urmează a fi plasat în Penitenciar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.