Acasă Istorii din spatele culisei FOTO // Un centru medical din Orhei a fost reparat de Consiliul...

FOTO // Un centru medical din Orhei a fost reparat de Consiliul Raional, dar și-a adjudecat meritele Partidul Șor

0

Oficiul Medicilor de Familie din satul Vâșcăuți din raionul Orhei a fost redeschis recent după ce a fost reparat, renovat și gazificat. La ceremonia de redeschidere, membri de frunte ai  Partidului „Șor” și-au adjudecat meritul de a fi modernizat acest edificiu. În realitate însă, clădirea a fost reparată din bani publici, Consiliul Raional Orhei alocând peste 800 de mii de lei, se arată într-un material realizat de MoldovaCurata.md.

La 26 ianuarie curent, pe pagina web a Consiliului Raional Orhei a apărut un comunicat în care se anunța despre renovarea Oficiului Medicilor de Familie din Vâșcăuți și se aduceau laude Partidului „Șor”, sugerându-se astfel că instituția a fost modernizată datorită acestei formațiuni. Comunicatul era însoțit de imagini în care apar membri ai Partidului „Șor”.

 „Echipa Partidului „Șor” a rezolvat, însă, problema. Cu aproape un milion de lei, clădirea a fost a renovată integral și a fost conectată la rețeaua de gaze. Astfel, cei peste 1400 de locuitori ai satului Vâșcăuți pot beneficia de servicii medicale de calitate în condiții decente”, se spune în comunicat.

Oficiului Medicilor de Familie din Vâșcăuți a fost reparat din bani publici. Sursa: Or.md

Și primarul laudă partidul

„Este un proiect important și așteptat în localitatea noastră. Acest centru medical modern este încă un succes și mă bucură că începem anul cu un proiect necesar și așteptat. Administrația satului va continua să conlucreze cu echipa Partidului „Șor”, a declarat, la lansare, primarul Victor Nița, mulțumindu-i partidului său pentru implicare.

Pe site-ul Consiliului raional Orhei este promovată și deputata Marina Tauber. /Sursa: Or.md

„Am reușit să finalizăm înainte de termen acest proiect important la Vâșcăuți. Chiar dacă acesta urma să fie realizat mai târziu, conform planurilor, echipa noastră a decis să-l implementeze înainte de vreme. Mă bucur că, de azi înainte, oamenii din sat vor putea beneficia de asistență medicală în condiții decente. Le mulțumesc colegilor din Consiliul Raional pentru implicare”, a precizat Marina Tauber. Vicepreședinta Partidului „Șor” este prezentă în majoritatea fotografiilor plasate pe site-ul Consiliului Raional Orhei.

Ce a declarat Tauber găsiți în materialul realizat de MoldovaCurata.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.