Acasă Social FOTO // Un bărbat din Glodeni a decedat la spital după ce...

FOTO // Un bărbat din Glodeni a decedat la spital după ce a fost lovit de o mașină

0

În noaptea de 9 mai curent, aproximativ la ora 23:00, pe traseul R-13 în apropiere de localitatea Biruința din raionul Sîngerei, a avut loc un accident rutier în urma căruia un barbat a decedat.

La fața locului polițiștii au stabilit că, automobilul de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, deplasându-se din direcția orașului Florești spre Bălți, din cauza vizibilității reduse, a tamponat un pieton care se deplasa pe carosabil.

 În urma impactului, pietonul a primit diverse traumatisme fiind transportat la Spitalul raional Bălți, unde ulterior a decedat. 

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au stabilit identitatea victimei, acesta fiind un bărbat de 51 de ani, locuitor al satului Iabloana din raionul Glodeni.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.